Huis kopen of verkopen?

Gaat u een huis kopen of verkopen en wilt u graag weten of er asbest aanwezig is zonder gelijk een inventarisatie op te laten maken, dat kan! Dit is natuurlijk ook mogelijk als u al in het huis woont en u behoefte heeft aan meer informatie over de bestaande bouw.

Klompjan Asbest gaat graag met u mee voor een schouw.

 

Wat kunt u verwachten:

  • Gezamelijke doorloop van het huis met u om te kijken waar het eventuele asbest kan zitten. Daarbij kunnen we ook gelijk de toekomstige plannen die u eventueel met het huis heeft doornemen, denk hierbij aan verbouwen en/of verbeteren.
  • Passend advies op maat. Dat er asbest aangetroffen wordt betekend niet dat deze altijd gelijk verwijderd dient te worden of schadelijk is.
  • Als er asbest aangetroffen wordt geven wij u een richtprijs ter verwijdering. Deze prijs kunt u meenemen in uw overweging tot aankoop of in uw onderhandeling. Voor een verkopende partij kan deze mee genomen worden in de informatie plicht.

U ontvangt onze bevindingen in een mooi overzicht en de eventuele richtprijs ter sanering per email.

 

De kosten hiervoor bedragen 75 euro inclusief BTW voor een schouw binnen de stadsgrenzen van Zwolle.

Buiten Zwolle is de prijs in overleg.

 

Mocht de schouw leiden tot opdracht voor sanering dan brengen wij de 75 euro weer in mindering op de uiteindelijke factuur.  

U kunt het advies gesprek aanvragen via deze pagina: Contact

 

Het rapport dat wij u toesturen is geen inventarisatie rapport, alleen een schouw rapport en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.